Home Music Jador – E Ziua Mea 🎉 Official Video

Jador – E Ziua Mea 🎉 Official Video

34
Jador – E Ziua Mea 🎉 Official Video

Subscribe 👑 Jador Official YT:

Concerte & Management: Madalin 📱 +40 722 304 862

Manzu Online:
📸 INSTA:
🎞️ TikTok:
👍 FB:

Asculta Jador:
🔝 Spotify:
🔝 Apple Music:

Text: Alina Manolache, Ana Stancu

Regie: Octavian Iacob
DOP: Emanuel Bouariu

Toate drepturile sunt rezervate. Orice upload neautorizat al acestui videoclip este ilegal si poate fi raportat oricand la Youtube.

All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws. In order to avoid copyright infringement, please do not upload this video on your channel.

#Jador

source

34 COMMENTS

  1. iadul este directia celor ce isi hranesc sufletul si viata cu indemnurile acestea satanice ! pocaiti va repede cu ajutorul Domnului Isus Hristos ca sa ajungeti acasa la Dumnezeu cand incheiati viata aici , si nu sa ajungeti cu demonii in iadul pregatit de Dumnezeu Tatal pantru draci !!!!!!!!!! Pocaiti va !!!!!!

  2. 27 de anisori frumoși!! 27 de anișori nici prea grei ,dar nici prea ușori!! Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce m-a oferit!! Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia mea frumoasă, ii multumesc lui dumnezeu ca ma binecuvantat cu oameni minunați si frumoși care sunt alaturi de mine si pe care stiu ca pot conta la orice ora din zi sau noapte…ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul pe care mi la oferit!! Ii mulțumesc si sunt recunoscător pentru tot ceea ce am ,pentru ca stiu ca totul a fost datorită lui,datorită ambiției mele si dorinței de a fi cunoscut, de a fi iubit de atâția oameni minunati fara de care nu eram ceea ce sunt azi !!
    Va mulțumesc frumos fiecăruia ptr urările de bine,pentru iubirea si sprijinul necondiționat.. promit sa va fac mandrii de mine in continuare si cu siguranță de fiecare data va voi multumii si o sa va fiu recunoscător pentru devotamentul vostru față de mine !!

Comments are closed.